Magunkról

A program bemutatása

A VACSATC (Vaccine Safety - Attitudes, Training and Communication, azaz Oltásbiztonság - Álláspontok, Képzés és Kommunikáció) projekt célja, hogy a biztonságos immunizáció témakörben minél több információt tegyen közzé a szakma és a lakosság részére, magyar nyelven.

 

 

A Jogi nyilatkozat

Tulajdonjog
A honlap tulajdonosa a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vezetője:

Dr. Müller Cecília     országos tisztifőorvosSzerzői jogi kérdések
Az itt levő információk kizárólag az NNK tulajdonát képezik. Amennyiben mások és más helyen szeretnék felhasználni az oldalon levő információkat, előtte engedélyt kell kérni a Nemzeti Népegészsségügyi Központtól, valamint a VACSATC Magyarország programot mint adatgazdát fel kell tüntetni. 

Az itt publikált szakmai anyagok a teljesség és a pontosság maximális igényével, de nem a teljesség és a pontosság garanciájával készülnek. A honlapon található adatok felhasználásából eredő esetleges károkért, illetve a honlapon a látogató tájékoztatására közölt egyéb weboldalak (lásd pl.: Hasznos kapcsolatok, Bakteriális oltóanyagok, Virális oltóanyagok) tartalmáért az NNK, illetve a szerkesztőbizottság tagjai felelősséget nem vállalnak.

Adatvédelmi kérdések
A honlap használata során esetlegesen a felhasználóktól elkért adatok az adatvédelmi törvényben megfogalmazottak szerint kerülnek felhasználásra. Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki azokat.

 

Finanszírozás, támogatás

A honlap létrehozásást az Európai Unió "Közösségi cselekvési program a népegészségügy terén (2003-2008)" keretében finanszírozott VACSATC projektje (támogatási szerződés száma: 2005212) és az Orszáhos Epidemiológiai Központ ( mely intézet az NNK jogelődje) támogatta.

 

Utolsó frissítés dátuma: 2019. szeptember 23.